2-daags mannenweekend met Sandbuggy rijden en elektrische tour door Twente

Het 2-daagse Mannenweekend in Twente is inclusief:

  • 1 Overnachting in de gezellige Herberg op basis van 2 personen per kamer (eigen douche/toilet op de kamer)
  • 1x Een goed verzorgd ontbijtbuffet
  • Een diner dag van aankomst (goed verzorgde maaltijd)
  • Fakkeltocht op vrijdag OF escape challenge op zondag
  • Sandbuggy Tour Twente
  • E-chopper tour Twente
  • Gemeenschappelijke ruimte met open vuur
  • Super gezellige en sfeervolle bar
  • Gebruik van sauna inbegrepen
  • Gratis parkeren

Prijs: vanaf € 199 p.p. vanaf minimaal 10 personen.

Vakantie en weekend toeslag € 10,- per persoon.

De prijs van dit Mannenweekend in Twente is geldig tot 31 december 2024 met uitzondering van de feestdagen

Stoer mannenweekend in Twente

  Kom met vrienden eens genieten van een stoer weekend weg. Niet alleen blijven jullie overnachten maar er zitten ook onvergetelijke activiteiten bij. Tour bijvoorbeeld met een e-chopper door Twente of ga eens sandbuggy rijden. Daag elkaar uit met de escape challenge en beleef een spannend avondje in het donker.

Overnachten in een herberg

Het grote voordeel van een groepsaccommodatie is dat u de gezelligheid altijd om zich heen heeft. Deze Herberg is gelegen midden in de Twentse natuur met uitzicht op de weilanden, bossen en historische knotwilgen. De kamers zijn eenvoudig ingericht en geschikt voor 2 tot 4 personen. Alle kamers hebben een eigen badkamer en toilet.

Bijzonder is de gezamenlijke ruimte met sfeervolle bar, voor de liefhebbers een sauna en buiten een ruim speelterrein en terras. ’s Ochtends wordt er een heerlijk ontbijt voor u verzorgd zodat u alleen hoeft te genieten.

Activiteiten programma:

Fakkeltocht – het spannenste uitje van Twente in het donker

Iedere vrijdagavond van april t/m augustus wordt er een Fakkeltocht georganiseerd op “oale grond” in Twente. Het decor van de oude Havezathe met de ruïnes van een oud kasteel en een tocht door een uniek natuurgebied maakt het de tocht super spannend. En als je een beetje geluk hebt kun je nog wild spotten ook.

Na de uitleg van de instructeur wordt er een prachtige wandeling gemaakt. De deelnemers maken een mysterieus verlicht pad door de brandende fakkels. Onderweg is er een stop met en glaasje Twentsche kruidenbitter voor de volwassenen. Ter afsluiting kunnen de kinderen marshmellow’s grillen boven het kampvuur.

De duur van de tocht is 60 minuten en zal starten tussen 21.00 en 22.30 uur. Het moet natuurlijk wel echt donker zijn. De exacte starttijd wordt vermeld op uw bevestiging.

Sandbuggy Rally

De Sandbuggy Rally is misschien wel het stoerste uitje in Twente. Er wordt een prachtige tocht gereden door het glooiende Twentse landschap. Er wordt gereden met twee personen per buggy over verharde en onverharde wegen. Onze instructeur gaat u voor langs de mooiste routes. Een ervaring om niet snel te vergeten.

E-chopper Tour

Heerlijk touren met de e-chopper door de Twentse natuur.  In korte tijd leert u het Twentse landschap kennen met de vele bossen, heide, traditionele landgoederen en kastelen. Uiteraard is er een route voor u uitgestippeld en onderweg is er alle tijd voor een stop met een drankje. Een relaxte activiteit voor iedereen in de buitenlucht.

Ootmarsum Escape Challenge – Escape game in centrum van Ootmarsum

Ootmarsum is het bekendste historische kunststadje van Twente. De moeite van een bezoek meer dan waard. Als er dan ook nog een spannende Escape Challenge wordt gespeeld, dan is dit uitje voor ieder gezelschap geschikt.

Er zijn 2 versies van deze Escape Challenge. Een versie met de Ipad waar u wordt geleid langs de mooiste plekjes van Ootmarsum. En een versie met VR Bril, waar u zich niet hoeft te verplaatsen en gezellig met uw gezelschap aan tafel of op het terras de game kunt volbrengen.

Tijdens de Ootmarsum Ipad Escape Challenge gaat u het centrum van Ootmarsum op ludieke manier ontdekken. U ontvangt een ipad en rugzak met diverse opdrachten en gadgets. Er wordt gebruik gemaakt van de nieuwste technieken, zoals augmented reality. Kan jouw gezelschap alle de punten op de kaart vinden en de opdrachten volbrengen? Een super spannende activiteit die je gewoon een keer moet ervaren!

Onze partner

Maak van uw groepsuitje een bijzondere belevenis

Met recht kunt u deze partner proffesioneel noemen. Een partner die al ruim 15 jaar ervaring heeft in het bedenken van bijzondere evenementenconcepten in binnen en buitenland.

Gevarieerd aanbod aan activiteiten en locaties


 • Bijzondere activiteiten van sportief tot recreatief van cultureel tot creatief en culinair.

 • Verrassende locaties (restaurants en hotels) van 10 tot 20.000 personen.

Prettige ligging

Gelegen om op korte afstand van de A1 en slechts een uurtje rijden van Amsterdam (OV).

Maatwerk en incentives

Wie wilt dat nou niet een onvergetelijk en spraakmakend evenement organiseren. Wij nemen uw wensen graag in ontvangst. Voor een informatief gesprek komen wij graag in contact met u. Samen gaan we een fantastische dag organiseren. 


Bovendien organiseren wij ook groepreizen en incentives. De bestemmingen variëren tussen Nederland en Letland, Malta, Ibiza en Duitsland.