Dagje Giethoorn - Puntervaren, picknicken en lekker eten in een sfeervol restaurant

Dit Dagje Giethoorn arrangement is inclusief:

  • 1x  Koffie/thee met cake
  • Goed gevulde knapzak met 3 broodjes, frisdrank, mars, salade, fruit
  • Punter met puzzelroute
  • Plate naar keuze

Prijs: € 42,00 p.p. op basis van minimaal 4 personen€ 40,00 p.p. op basis van minimaal 6 personen
€ 32,00 p.p. kinderen van 3 t/m 11 jaar

€ 37,50 p.p. vanaf 10 personen of meer.
Kinderen van 3 t/m 11 jaar betalen € 29,50 p.p.
De prijs van dit dagje Giethoorn is geldig tot 31 december 2024.

Gezellig dagje Giethoorn

Op zoek naar een leuk dagje Giethoorn met het gezin, familie of vrienden? Met dit leuke arrangement geniet je van alles wat Giethoorn te bieden heeft. Een sfeervol restaurant, traditioneel punteren en lekker Hollands picknicken.

Het programma voor uw dagje uit in Giethoorn

  10.30 uur Ontvangst in ons sfeervolle restaurant met 1x koffie en een plak cake.

  11.30 uurJullie wandelen naar de punters voor een picknick-punter-puzzeltocht door Giethoorn en over het meer ’t Bovenwijde.

  15.00 uurNa de Puntertocht hebben jullie de gelegeneheid om Giethoorn te voet te bezoeken

  16.30 uurUitgewandeld? Jullie zijn weer terug in ons restaurant voor een consumptie (exclusief).

  17.00 uur Tot slot kunnen jullie napraten over deze geslaagde dag met een heerlijke plate naar keuze.

Sfeervol restaurant

  Ons sfeervolle restaurant gelegen aan de “Hylkemaweg” en “Cornelisgracht”, op ongeveer 300 meter van de historische dorpskern. De keuken biedt diverse culinaire mogelijkheden voor elke portomonnee met een goede kwailiteit en gastvrije bediening.

  In combinatie met het prachtige dorp, de diverse activiteiten en de lekkere gerechten staan wij het gehele jaar door garant voor een echte beleving.

9.2 | 5 reviews

Reviews van gasten

Thea Verbrugge

9

De familiedag was geweldig, we hebben ervan genoten! Het was allemaal keurig geregeld. Hele aardige bediening en lekker eten!

M. van Domburg

9

Alles was prima geregeld. Eten was goed geregeld zelfs het glutenvrije eten.

Wilma CSi afdelingsuitje

9

We hebben een zeer geslaagd afdelingsuitje gehad. Zowel uitstekend verzorgd door het restaurant en ook op de andere "tussenstops" was het goed vertoeven! Zeer uitgebreide knapzak. Zeker aan te raden voor iedereen. Als het weer meezit is het helemaal super!

Wilanda van Tilborgh

10

Het was perfect geregeld , en we hebben heerlijk gegeten

Annet Huijbertsen

9

Het is een aanrader!! We waren met 5 personen en we begonnen met heerlijke koffie met gebak, daarna een rondvaart door giethoorn met onze knapzak die goed en lekker gevuld was, met een hele gezellige gids aan boord. Daarna een wandeltocht door Giethoorn zelf, erg gezellig en we zagen nog een bruidspaar uit de kerk komen het bootje instappen. erg leuke winkeltjes in Giethoorn. We hebben nog ergens lekker koffie gedronken en daarna weer naar het restaurant terug om het 3 gangendiner ..Heerlijk gegeten en heel aardig personeel. In een woord alles was toppie..!! Ondanks de regen..

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

 • huisdieren toegestaan
 • parkeren
 • restaurant
 • Fietsverhuur
 • Receptie
 • Elektrische fietsen

Onze partner

Genieten in Giethoorn

In het hartje van het mooie waterdorp Giethoorn vindt u onze Giethoornse partner. Een sfeervol restaurant waar het goed vertoeven is. U kunt hier terecht voor een kopje koffie, lunch of diner en verder verzorgen wij diverse arrangementen voor een gezellig dagje uit met familie, vrienden of collega’s Onze partner straalt het pure Giethoorn uit en al meer dan 20 jaar genieten mensen hier van een heerlijk en uitstekend dagje Giethoorn.

Faciliteiten

Het restaurant beschikt over diverse mogelijkheden om individuele en groepsarrangementen aan te bieden. Zo kunt u bij ons dag-, middag- en avondarrangementen boeken, maar ook wanneer u wilt blijven slapen is dat geen enkel probleem. Wij beschikken zelf over een vakantiehuis.

Ligging

Het restaurant ligt aan de rand van het dorp Giethoorn en achter het restaurant ligt een grote parkeerplaats waar u uw auto gratis kunt parkeren. Direct voor het restaurant kunt u aan boord gaan van de eigen rondvaartboot, punter of fluisterboot.

Omgeving

Het dorp Giethoorn biedt natuurlijk al heel veel verschillende mogelijkheden, maar ook in de nabije omgeving kunt u genieten van natuur en diverse bezienswaardigheden, een museum bezoeken of heerlijk op ons terras genieten van een hapje en een drankje. Een bezoek aan Giethoorn is zeker de moeite waard.